ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
Category / Area / Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα, Ελλάδα

Το HUB Lighting & Innovation by Kafkas έφερε εις πέρας ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα που έχουν γίνει στην Ελλάδα. Πρόκειται για το νέο στάδιο ποδοσφαίρου και ιστορική έδρα της ΑΕΚ, Γήπεδο Αγιά Σοφιά, που βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ομάδα του HUB ανέλαβε την τεχνική υποστήριξη και υλοποίηση του φωτισμού. Πιο συγκεκριμένα, προμήθευσε όλα τα φωτιστικά σώματα, εκτός από αυτά του αγωνιστικού χώρου, καθώς και το σύστημα κεντρικής διαχείρισης αυτών. H επιλογή των φωτιστικών βασίστηκε στην συνέπεια ως προς τα δεδομένα της μελέτης και την εύρεση της βέλτιστης οικονομοτεχνικής λύσης προϊόντων τεχνολογικής αιχμής. Μια σειρά δειγματισμών έλαβαν χώρα προκειμένου να επιλεχθεί το αρτιότερο φωτιστικό αποτέλεσμα.

Άλλοι παράγοντες που έπρεπε να ληφθούν υπόψιν για την προδιαγραφή φωτιστικών ήταν η συμβατότητά τους με το σύστημα διαχείρισης BMS, το οποίο διευθυνσιοδοτεί τις λειτουργίες του γηπέδου συνολικά, καθώς και η διαθεσιμότητά τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής.

Η ασφαλής λειτουργία του γηπέδου, η μικρότερη δυνατή ενεργειακή απαίτηση του εξοπλισμού στο σύνολο, η εύκολη εγκατάσταση των υλικών και οι μειωμένες απαιτήσεις συντήρησής τους αποτέλεσαν τη βασική κατευθυντήρια γραμμή.

 

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ
Go to Right Go to Left Slider Arrow Go to top Go down or download List Close Facebook Instagram Linkedin
Drag
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok