γνωριστε

τους ειδικους

Our Team

«Κάτι πιο δυνατό από το φως, κάτι περισσότερο από έναν απλό αυτοματισμό – Μία διαδραστική state of the art εμπειρία!» 

Το HUB Lighting & Innovation, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα αξίας της ΚΑΥΚΑΣ, ο οποίος έρχεται και συμπληρώνει τις υπηρεσίες μας και επικοινωνεί άμεσα με ένα νέο artistic κοινό. Με την ομάδα των παρακάτω Lighting Experts δημιουργήσαμε μία νέα γλώσσα επικοινωνίας με σύμμαχο μας την Αρχιτεκτονική ως πεδίο δράσης του φωτισμού, των αυτοματισμών και των νέων τεχνολογιών.

nikolaos pavlos

lighting expert & team leader

Senior Lighting Manager
κωνσταντίνος δαγρές
Our Team
Ο Κώστας είναι ένα από τα παλαιότερα στελέχη της εταιρείας, με εξειδίκευση στο φωτισμό. Αφουγκράζεται άμεσα τις ανάγκες των πελατών και εξασφαλίζει με μαεστρία την αρμονία και τις άριστες σχέσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών.

Εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία του και η αντίληψή του διασφαλίζουν την ακεραιότητα της εκάστοτε μελέτης και εφαρμογής, καθώς ηγείται πληθώρας έργων. H συνεχής ενημέρωσή του για τις διεθνείς τάσεις και η σφαιρική γνώση της παγκόσμιας αγοράς σε συνδυασμό με το πηγαίο ενδιαφέρον του για τις καινοτόμες εφαρμογές, αποτελούν κίνητρο και πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα.
lighting designer manager
χριστινα μουδαρα
Our Team
BA Interior Architecture, Middlesex University, UK MA Architectural Studies, Brighton University, UK
Η Χριστίνα διαθέτει 10ετή επαγγελματική εμπειρία σε αρχιτεκτονικά γραφεία της Ελλάδας και της Μεγάλης Βρετανίας. Από το 2008 εξειδικεύεται επαγγελματικά στον αρχιτεκτονικό φωτισμό, έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις με lighting installation ενώ, σε ακαδημαϊκό επίπεδο, διδάσκει αρχιτεκτονικό φωτισμό στην ΑΚΤΟ.

Αφηγείται την ιστορία του Lighting & Innovation HUB μέσω του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του Showroom τον οποίο και έχει επιμεληθεί, ενώ έχει αναλάβει την ενορχήστρωση της ομάδας σε επίπεδο μελέτης και υλοποίησης συμμετέχοντας ενεργά ακόμη και στα πιο απαιτητικά έργα.
senior lighting consultant
γεωργία μαρκούλη
Our Team
lighting consultant
βασιλικη τσιγκογια
Our Team
Σχεδιαστρια συστηματων μεσω Η/Υ
Η Βασιλική ξεκίνησε το 2003 να απασχολείται σε εταιρείες αρχιτεκτονικού φωτισμού. Η πολυετής της εμπειρία σε συνδυασμό με την εξειδίκευσή της στον αρχιτεκτονικό φωτισμό την καθιστούν ένα από τα πλέον πολύτιμα στελέχη του HUB, καθώς αναλαμβάνει και ολοκληρώνει πολλά μεγάλα και απαιτητικά έργα (διαφορετικής κλίμακας και κτίρια πολυποίκιλης ταυτότητας κτιρίων) από το αρχικό στάδιο της σύλληψης του concept και της μελέτης μέχρι την τελική υλοποίηση.

Διακρίνεται για την υψηλή αισθητική της και τη δυνατότητα σχεδιαστικής επικοινωνίας με πολλαπλά μέσα.
lighting consultant
δημητρα μαραγκου
Our Team
Αρχιτεκτων Μηχανικος – Πανεπιστημιο Θεσσαλιας
Η Δήμητρα έχει εργαστεί σε αρχιτεκτονικά γραφεία στο Βερολίνο και στην Αθήνα και από το 2015, ασχολείται αποκλειστικά με μελέτες φωτισμού. Έχει ενεργή συμβολή, η οποία ξετυλίγεται σε όλα τα στάδια της μελέτης - από την αρχική προσέγγιση ενός έργου έως την κατασκευή και τέλος, την παράδοση αυτού.

Οι γνώσεις της και ο ενθουσιασμός της για την εγχώρια και την παγκόσμια αγορά φωτισμού συμβάλλουν καταλυτικά στη φρέσκια, δημιουργική και λειτουργική διεκπεραίωση των έργων του HUB.
lighting consultant
μυρτώ τεμπελοπούλου
Our Team
αρχιτέκτων μηχανικός-πολυτεχνείο κρήτης
lighting account manager
γιωργος θηβαιος
Our Team
Ηλεκτρολογος εγκαταστασεων κτιριων & βιομηχανικων χωρων
Ο Γιώργος είναι μέλος της ομάδας φωτισμού από το 2020. Έχει 8ετή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε πολύ μεγάλες εταιρείες με εξειδίκευση στο φωτισμό.

Η εμπειρία και η τεχνολογική του κατάρτιση στον κλάδο αποτελούν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα. Επιπλέον, η βαθιά γνώση σε επίπεδο κατασκευής του δίνει την ικανότητα για άμεσες και βέλτιστες προτάσεις φωτισμού στα πλέον απαιτητικά projects.
Lighting account manager
ιωαννης κονιαρης
Our Team
Ο Γιάννης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και διαθέτει πολύπλευρη εμπειρία 30 ετών στον τομέα των μελετών και των κατασκευών. Υπηρετεί τον αρχιτεκτονικό φωτισμό από το 2001 και έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες αρχιτέκτονες υλοποιώντας έργα υψηλού κύρους με ιδιαίτερες προδιαγραφές και απαιτήσεις. Με τις γνώσεις και την ευρηματικότητά του υποστηρίζει πλήρως τα έργα φωτισμού σε όλα τα στάδια, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.
Lighting Presales officer
ντορα πετριδου
Our Team
Η Ντόρα έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και δημόσιες σχέσεις και είναι μέλος της ομάδας φωτισμού από το 2011, ενώ ασχολείται επαγγελματικά με τον κλάδο του φωτισμού από το 2008. Έχει παρακολουθήσει πλήθος προϊοντικών εκπαιδεύσεων και σεμιναρίων τόσο σχετικά με τις εφαρμογές φωτισμού όσο και με τις τεχνικές πωλήσεων. Η Ντόρα μέσα στην πολύχρονη προϋπηρεσία της στον κλάδο του φωτισμού έχει συμμετάσχει ενεργά στην υλοποίηση μεγάλων lighting projects.
lighting consultant
ντόρα αττάρντ
Our Team
Εγγυόμαστε το
τελικο αποτελεσμα

Είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία είτε ως μέρος ενός έργου σχεδιάζουμε & υλοποιούμε εξατομικευμένες λύσεις φωτισμού & νέων τεχνολογιών με στόχο την κάλυψη αναγκών ακόμη και των πλέον απαιτητικών περιβάλλοντων.  Οι μελέτες προσαρμόζονται ανάλογα με το project με στόχο να δημιουργήσουμε ένα premium αποτέλεσμα με την υπογραφή του Hub το οποίο ενισχύει την αρχιτεκτονική ή την εσωτερική διακόσμηση κάθε χώρου.

Καινοτομούμε στο
building automations

Δημιουργούμε «ζωντανούς» χώρους που προσαρμόζονται στις ανάγκες του εξωτερικού περιβάλλοντος σε συνάρτηση με τις ανάγκες των χρηστών του κάθε χώρου. Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό της άνεσης, της ασφάλειας και της εξοικονόμησης ενέργειας.

building technologies engineer
γεωργιος μερμιγγης
Our Team
Ηλεκτρολογος Μηχανικος - ΑΤΕΙ Στερεας Ελλαδας
Ο Γιώργος ξεκίνησε την καριέρα του στην ΚΑΥΚΑΣ το 2014, ενώ από το 2021 αποτελεί μέλος της ομάδας του HUB. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στην υλοποίηση μελετών αυτοματισμού (κυρίως ΚΝΧ) σε κατοικίες, τουριστικές εγκαταστάσεις κ.λ.π.
Παράλληλα, όντας εκπαιδευτής ΚΝΧ συμβάλλει στη διάδοση και την εμπέδωση της γνώσης του κτηριακού αυτοματισμού. Με την τεχνική του εξειδίκευση βοηθά σημαντικά στην ανάπτυξη της τεχνογνωσίας στη διαχείριση φωτισμού, καθώς και στον οικιακό και βιομηχανικό αυτοματισμό.
motion & drives senior engineer
χρηστος γκιοκας
Our Team
Ηλεκτρολoγος Μηχανικoς και Μηχανικoς Υπολογιστων – Δ.Π.Θ.
Ο Χρήστος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε κτιριακές και βιομηχανικές εφαρμογές. Συμβάλλει ενεργά στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού και στη σχεδίαση συνολικών λύσεων με την ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών. Είναι εισηγητής στο Kafkas Institute και εκπαιδεύει τους συνεργάτες της εταιρείας σε θέματα επιλογής, παραμετροποίησης και αποσφαλμάτωσης των υλικών που υποστηρίζει.
ICT Presales Engineer
χρηστος απεργης
Our Team
Ηλεκτρολογος Μηχανικος – ΑΤΕΙ Στερεας Ελλαδας
Ο Χρήστος είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Διαθέτει 3ετή προϋπηρεσία στον τομέα του ICT και από το Μάιο του 2019 εντάχθηκε στο τμήμα του ICT.

Έχοντας διατελέσει Σύμβουλος Πωλήσεων στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας και έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς, αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του τμήματος με τη δυναμική καταναλωτική αγορά.
Go to Right Go to Left Slider Arrow Go to top Go down or download List Close Facebook Instagram Linkedin
Drag
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok