Lighting Services
Τι προσφερουμε:
φωτισμο υψηλης ποιοτητας
δειτε επισης: Building Automations

Ενα «φωτεινο» & καινοτομο δικτυο αριστειας

Η ομάδα του HUB είναι άρτια στελεχωμένη με άτομα διαφορετικών ειδικοτήτων και επαγγελματικού background προκειμένου να αναλαμβάνει εξολοκλήρου ή αποσπασματικά στάδια  της μελέτης  του φωτισμού του εκάστοτε έργου. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες του χώρου έχουν την δυνατότητα διαμόρφωσης της πρότασης φωτισμού – από τα πρώτα στάδια της αρχιτεκτονικής σύνθεσης μέχρι τις τελικές φάσεις μελέτης & υλοποίησης. Στόχος της ομάδας είναι η ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης πρότασης που ανταποκρίνεται στις λειτουργικές απαιτήσεις του κάθε έργου, αναδεικνύει το αρχιτεκτονικό του ύφος εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις που παρέχουν οπτική άνεση και διασφαλίζουν το μικρότερο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα.

Concept Φωτισμου

Lighting Services

Η μελέτη φωτισμού λειτουργεί υποστηρικτικά στην αρχιτεκτονική σύνθεση αναδεικνύοντας την αισθητική και την λειτουργία του αρχιτεκτονικού κελύφους  (εσωτερικό και εξωτερικό). Για τον λόγο αυτό, ιδανικά η μελέτη φωτισμού συμπορεύεται με την αρχιτεκτονική, προκειμένου να επωφεληθεί στον μεγαλύτερο βαθμό τις δυνατότητές της.

Στα πρώτα βήματα της αρχιτεκτονικής σύνθεσης, ο φωτισμός λειτουργεί ως καταλύτης που μπορεί να ενδυναμώσει ή αυτόνομα να αποτελέσει την κεντρική ιδέα του κάθε έργου.

Αρχιτεκτονικα Σχεδια

Lighting Services

Εφόσον ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί, η μελέτη φωτισμού προσαρμόζεται σε δεδομένες προδιαγραφές. Η ένταξη του φωτισμού ελίσσεται μεταξύ αρχιτεκτονικών, ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών σχεδίων, όπως προκύπτει από την κεντρική ιδέα του project.

Τα δεδομένα, αρχιτεκτονικά σχέδια επενδύονται με την πρόταση φωτισμού καθώς σημειώνεται σε αυτά, η θέση, το είδος και ο τρόπος ελέγχου των φωτιστικών σωμάτων. Τα σχέδια φωτισμού περιλαμβάνουν κατόψεις, ανόψεις, όψεις, τομές καθώς και κατασκευαστικές λεπτομέρειες και συνοδεύονται με τα αντίστοιχα τεχνικά φυλλάδια των φωτιστικών.

Φωτοτεχνικη Μελετη

Lighting Services

Η εκπόνηση φωτοτεχνικής μελέτης, είναι απαραίτητη σε συγκεκριμένες κατηγορίες έργων καθώς  εγγυάται αριθμητικά μεγέθη που συμβαδίζουν με δεδομένα πρότυπα ανάλογα με την χρήση.

Ταυτόχρονα, εξετάζει παραμέτρους ομοιομορφίας, συνυπολογίζοντας σημαντικές παραμέτρους του χώρου (γεωμετρία, χρωματισμούς, υλικά επιφανειών).

Τρισδιαστατη Απεικονιση

Lighting Services

Με βάση την δισδιάστατη αποτύπωση της πρότερης μελέτης και στόχο την οπτικοποίηση και κατανόηση της επίδρασης του φωτισμού, παρέχεται η δυνατότητα τρισδιάτατης απεικόνισης της πρότασης, με ενσωματωμένα τα φωτιστικά σώματα που προβλέπονται  από την μελέτη.

Το αποτέλεσμα αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας καθώς μεταφράζει παραμέτρους, όπως η αισθητική και η ατμόσφαιρα, που είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές μέσω των αρχιτεκτονικών σχεδίων.

Animation Φωτισμου

Lighting Services

Παρέχεται η δυνατότητα πλοήγησης και διάδρασης σε έναν χώρο τρισδιάτατης απεικόνισης.

Ο χρήστης μπορεί να διαλέξει διαφορετικά σενάρια φωτισμού προκειμένου να βιώσει την συνολική ατμόσφαιρα που αντιπροσωπεύει η προτεινόμενη λύση. Η συγκεκριμένη παροχή στόχο έχει την ενίσχυση της εμπειρίας του φωτισμού από τον χρήστη.

Συμβουλευτικη Προδιαγραφη Προιοντων

Lighting Services

Στις περιπτώσεις που η ευελιξία της μελέτης είναι περιορισμένη λόγω δεδομένης, υφιστάμενης ηλεκτρολογικής εγκατάστασης γίνεται προσδιορισμός αναγκών της δομής μέσω ουσιαστικής επικοινωνίας με τον πελάτη και αυτοψία στο έργο.

Συντάσσεται πίνακας αναλυτικών προδιαγραφών των προτεινόμενων φωτιστικών σωμάτων, λαμπτήρων και σχετικών εξαρτημάτων που έχουν επιλεχθεί με αναλυτική περιγραφή της κατασκευής και των διαστάσεων. Συμπεριλαμβάνονται οι προτεινόμενοι κατασκευαστές των προϊόντων, ο κωδικός παραγγελίας τους και προκύπτει εν τέλει ο προϋπολογισμός του έργου.

Οικονομοτεχνικη - Ενεργειακη Μελετη

Lighting Services

Σκέλος της μελέτης μπορεί να αποτελεί ο συγκριτικός υπολογισμός κόστους – αποδοτικότητας των φωτιστικών σωμάτων.

Παράμετροι όπως οι ώρες λειτουργίας, η συντήρηση κτλ συνυπολογίζονται προκειμένου να διεξαχθούν συμπεράσματα και να ληφθούν αποφάσεις που αφορούν στην απόσβεση της επένδυσης και το ενεργειακό αποτύπωμα της πρότασης.

Συστηματα Αυτοματισμου

Lighting Services

Η μελέτη του φωτισμού ολοκληρώνεται με εξειδικευμένες λύσεις ελέγχου προκειμένου ο χρήστης να ορίζει την εναλλαγή συνθηκών λειτουργίας, την δημιουργία σεναρίων ανάλογα με την χρήση κτλ.

Ο προγραμματισμός μπορεί να συνδυαστεί με την έξυπνη διαχείριση διαφορετικών λειτουργειών  – ήχου, σκίασης, θερμοκρασίας – του κάθε χώρου εξασφαλίζοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο με τα πιο προηγμένα συστήματα τεχνολογίας.

Επιβλεψη Εργου

Lighting Services

Η ομάδα δύναται να συμμετάσχει στην παρακολούθηση του έργου σε όλη την διάρκεια της εξέλιξής του φροντίζοντας για την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Προσφέρει  υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνουν πλήρως συντονισμένες λεπτομέρειες κατασκευής, τοποθέτησης και στήριξης φωτιστικών σωμάτων στο κτηριακό κέλυφος, συντονισμό των συστημάτων φωτισμού με άλλα συστήματα αυτοματισμών, ώστε να παραδοθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Go to Right Go to Left Slider Arrow Go to top Go down or download List Close Facebook Instagram Linkedin
Drag
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok