Press Release
05.07.2022

To HUB Lighting & Innovation by Kafkas υποδέχτηκε τη FEGIME Πολωνίας

To HUB Lighting & Innovation by Kafkas υποδέχτηκε τη FEGIME Πολωνίας

ΑΘΗΝΑ 24/06/2022: Με την παρουσία κορυφαίων στελεχών της Fegime Πολωνίας και της ΚΑΥΚΑΣ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο HUB Lighting & Innovation by Kafkas. Στην ημερίδα, συμμετείχαν η CEO της Fegime Πολωνίας Marta Kulza, καθώς και στελέχη εταιρειών του κλάδου, όπως η Grodno, η Kopel και η Nowa Elektro.

Ο κ. Νικόλαος Καυκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΥΚΑΣ, παρουσίασε τα best practices της κορυφαίας ελληνικής αλυσίδας ηλεκτρολογικού υλικού και τεχνολογίας, σε σχέση με το segmentation προϊόντων και υπηρεσιών και την παροχή εξειδικευμένης A to Z εξυπηρέτησης. Ανέλυσε τη δομή της εταιρείας και το πώς είναι εστιασμένη στην εξυπηρέτηση του πελάτη, ώστε να μπορεί να παρέχει υποστήριξη σε κάθε ανάγκη ενός έργου ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων, προσθέτοντας αξία σε κάθε φάση της διαδικασίας.

Την σκυτάλη πήρε το τμήμα προσωπικού, με την κ. Κατερίνα Βουτσά (HR Director) και τον κ. Βαγγέλη Τσιάρα (Training & Development Manager), να μοιράζονται πρωτοβουλίες και καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζουν στο Kafkas Institute, το οποίο είναι υπεύθυνο τόσο για την εκπαίδευση και την υψηλή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της ΚΑΥΚΑΣ, όσο και για την επιμόρφωση των πελατών της σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις της αγοράς.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του HUB Lighting & Innovation by Kafkas και να διαπιστώσουν το μοναδικό τρόπο με τον οποίο ο φωτισμός επικοινωνεί με την αρχιτεκτονική.

O χώρος του HUB, μοναδικός στην Ελλάδα και από τους πιο καινοτόμους στην Ευρώπη, δημιουργήθηκε από την ΚΑΥΚΑΣ και παρουσιάζει όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, εφαρμογές και end to end λύσεις στον τομέα του φωτισμού και του κτιριακού αυτοματισμού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HUB Lighting & Ιnnovation by Kafkas θα βρείτε στο www.hubkafkas.com.

Επισκεφθείτε τα showrooms του HUB Lighting & Ιnnovation by Kafkas:

• Λ. Βουλιαγμένης 517, 163 41 Ηλιούπολη
Τηλ: 210 9919193|Email: info@hubkafkas.com
• Λ. Κηφισίας 296, 152 32 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 6851932|Email: info@hubkafkas.com
• Αναγνώστου Γογονή & Περιβολιών, Παχιανά, , 16452, Χανιά
Τηλ: 2821036310 |Email: info@hubkafkas.com

Facebook: @HUB Lighting & Innovation by Kafkas
Instagram: @Hub_kafkas

Σχετικά με την
Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με το σύγχρονο δίκτυο των 72 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της. Η πολυετής εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στο χώρο (πάνω από 45 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις, αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται.

Σχετικά με το
HUB Lighting & Innovation by Kafkas

Το HUB αποτελεί έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο χώρο, στον οποίο ο φωτισμός με τη βοήθεια της τεχνολογίας εξελίσσεται διαρκώς. Δίνει βήμα σε ανθρώπους να εκθέσουν τις απόψεις και τις εμπειρίες τους πάνω στο φωτισμό, ενώ αποτελεί μια αέναη πηγή έμπνευσης για επαγγελματίες και μη. Κάθε χώρος έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προάγει το φωτισμό σε έναν από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού μέσω της διάδρασης και του πειραματισμού. Αυτό αποδεικνύεται και από τη βράβευσή του στα Lighting Awards 2022 με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Enhancing Experience Through Lighting και στην κατηγορία Office.

To HUB Lighting & Innovation by Kafkas υποδέχτηκε τη FEGIME Πολωνίας
To HUB Lighting & Innovation by Kafkas υποδέχτηκε τη FEGIME Πολωνίας
Go to Right Go to Left Slider Arrow Go to top Go down or download List Close Facebook Instagram Linkedin
Drag
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok