Press Release
31.03.2022

HUB Lighting & Innovation στα Χανιά-Μια νέα εμπειρία φωτισμού και αυτοματισμού από την ΚΑΥΚΑΣ!

HUB Lighting & Innovation στα Χανιά-Μια νέα εμπειρία φωτισμού και αυτοματισμού από την ΚΑΥΚΑΣ!

Έναν μοναδικό χώρο στην Ελλάδα και από τους πιο καινοτόμους στην Ευρώπη, που παρουσιάζει όλες τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, εφαρμογές και end to end λύσεις στον τομέα του φωτισμού και του κτιριακού αυτοματισμού, δημιούργησε η ΚΑΥΚΑΣ. Το HUB Lighting and Innovation by Kafkas, το νέο conceptual framework της εταιρείας, είναι αφιερωμένο στην αλληλεπίδραση με το φωτισμό και τον αυτοματισμό και φιλοξενείται σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών.

Το νέο HUB Lighting & Innovation by Kafkas στα Χανιά είναι γεγονός και ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια της ΚΑΥΚΑΣ. O νέος χώρος άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ κοινό των αρχιτεκτόνων, μελετητών, σχεδιαστών εσωτερικών χώρων, τεχνικών εταιρειών, τελικών πελατών και επενδυτών, καθώς και ξενοδόχων που ενδιαφέρονται για κορυφαίες λύσεις φωτισμού και αυτοματισμού.

Το HUB Lighting & Innovation by Kafkas αποτυπώνει το όραμα μιας σύγχρονης και καινοτόμας επιχείρησης να παρέχει, από την αρχή ενός project μέχρι το τέλος του, εφαρμογές αρχιτεκτονικού, τεχνικού και διακοσμητικού φωτισμού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού κτιρίων. Ο επισκέπτης μπορεί να αλληλεπιδράσει σε ειδικά διαμορφωμένα experience rooms, καθώς ο χώρος διαθέτει τη φιλοσοφία βιωματικής αντίληψης του φωτισμού και της τεχνολογίας.

Στο HUB Lighting & Innovation by Kafkas στα Χανιά, ο φωτισμός αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο και οδηγεί τον επισκέπτη σε μια εμπειρία προκειμένου να ανακαλύψει όχι μόνο φωτιστικά σώματα, αλλά και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο με διαχωριστικά από γκρι τσιμεντοκτονία που οριοθετούν τους επιμέρους χώρους. Οι πόρτες και τα χωριστά δωμάτια απουσιάζουν, κάτι που προσδίδει μια συνεχή ροή, η οποία ενώνει αρμονικά όλους τους χώρους. Οι ξύλινες περσίδες αποτελούν κυρίαρχο στοιχείο που προσδίδει οικειότητα και ζεστασιά στο χώρο, αλλά και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με το φως.

Το HUB Lighting & Innovation by Kafkas στα Χανιά, στελεχώνεται από την κ. Μαρία Παπαδάκη/Lighting Area Specialist, ενώ αποτελεί μία «προσομοίωση» του κεντρικού HUB της Ηλιούπολης. Περιλαμβάνει όλους τους χώρους που συναντάμε στο κεντρικό HUB, αλλά σε μικρότερη κλίμακα, γεγονός που το καθιστά έναν ολοκληρωμένο χώρο παρά το μικρό του μέγεθος. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένας διάδρομος που προσομοιάζει το experience room, ένας συνδυασμός meeting area με stand φωτιστικών εξωτερικού χώρου, stands με τεχνικά χαρακτηριστικά όπως CRI, θερμοκρασία χρώματος, εκθεσιακά stands με ποικίλα φωτιστικά, γραφείο και έκθεση πινάκων.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τo HUB Lighting & Innovation by Kafkas στα Χανιά, συνολικής έκτασης 153 τ.μ, επί των οδών Αναγνώστου Γογονή και Περιβολιών, κλείνοντας ραντεβού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HUB θα βρείτε στο www.hubkafkas.com

Επισκεφθείτε τα showrooms του HUB Lighting & Ιnnovation by Kafkas:

• Αναγνώστου Γογονή και Περιβολιών, 731 35 Χανιά
Τηλ: 2821 036310|Email: info@hubkafkas.com
• Λ. Βουλιαγμένης 517, 163 41 Ηλιούπολη (Flagship Store)
Τηλ: 210 9919193|Email: info@hubkafkas.com
• Λ. Κηφισίας 296, 15232 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 6851932|Email: info@hubkafkas.com

Facebook: @HUB Lighting & Innovation by Kafkas Instagram: @Hub_kafkas

 

Σχετικά με την
Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με το σύγχρονο δίκτυο των 72 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της. Η πολυετής εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στο χώρο (πάνω από 45 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις, αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται.

Σχετικά με το
HUB Lighting & Innovation by Kafkas

Το Hub Lighting and Innovation by Kafkas, το νέο conceptual framework της εταιρείας, είναι αφιερωμένο στην αλληλεπίδραση με το φωτισμό μετατρέποντάς τον σε εμπειρία, καθώς η περιήγηση του επισκέπτη έχει σχεδιαστεί προκειμένου να αναδείξει όχι μόνο φωτιστικά σώματα, αλλά και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

HUB Lighting & Innovation στα Χανιά-Μια νέα εμπειρία φωτισμού και αυτοματισμού από την ΚΑΥΚΑΣ!
HUB Lighting & Innovation στα Χανιά-Μια νέα εμπειρία φωτισμού και αυτοματισμού από την ΚΑΥΚΑΣ!
Go to Right Go to Left Slider Arrow Go to top Go down or download List Close Facebook Instagram Linkedin
Drag
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok