Blog
12.01.2023

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ_Η ΚΑΥΚΑΣ προμηθεύει ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας και απαιτήσεων

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ_Η ΚΑΥΚΑΣ προμηθεύει ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας και απαιτήσεων

Το γήπεδο της ΑΕΚ, αποτελεί ένα έργο με ιδιαίτερες απαιτήσεις, το οποίο χρήζει αυξημένης προσοχής σε θέματα υποδομών και εγκαταστάσεων ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Η ΚΑΥΚΑΣ μέσω των εξειδικευμένων τμημάτων, της μονάδας κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων της Αθήνας και των συνεργατών της, προμήθευσε:
• Τους Μετασχηματιστές διανομής ισχύος του Υποσταθμού του γηπέδου
• Τα κεντρικά UPS του γηπέδου
• Το σύνολο του εξοπλισμού KNX για τη διαχείριση του γηπέδου
• Τους Ηλεκτρικούς Πίνακες Αντιστάθμισης ισχύος του γηπέδου
• Τους Ηλεκτρικούς Φορτιστές του γηπέδου

Επίσης μελέτησε, σχεδίασε και προμήθευσε:
Το κεντρικό σύστημα διανομής ισχύος μέσω ροηφόρων αγωγών (busbars), ενώ παράλληλα μελέτησε, σχεδίασε, κατασκεύασε και προμήθευσε:
• Τους κεντρικούς Πίνακες Μέσης Τάσης του Υποσταθμού
• Το σύνολο των Γενικών Πινάκων διανομής Χαμηλής Τάσης
• Το σύνολο των Κεντρικών Υποπινάκων διανομής Χαμηλής Τάσης
το σύνολο των Ηλεκτρικών Πινάκων Ειδικών Απαιτήσεων (ζεύξης, αγωνιστικού φωτισμού, scoreboards κ.α.)
• Το σύνολο των Πινάκων Τροφοδοσίας του Data Center του γηπέδου.

Η ΚΑΥΚΑΣ επενδύει διαρκώς στις υποδομές της

Η νέα Μονάδα Κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων Β. Ελλάδος της ΚΑΥΚΑΣ, με έδρα την Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης, διαθέτει στεγασμένους χώρους 2.500m2 και μπορεί να φιλοξενήσει 15 μηχανικούς και 60 τεχνίτες, οι οποίοι σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Αντίστοιχα το τμήμα φωτισμού της ΚΑΥΚΑΣ προμήθευσε όλα τα φωτιστικά σώματα που ανταποκρίνονται στη μελέτη φωτισμού, καθώς και το σύστημα κεντρικής διαχείρισης αυτών.

H επιλογή των φωτιστικών βασίστηκε στην συνέπεια ως προς τη μελέτη και την εύρεση της βέλτιστης οικονομοτεχνικής λύσης προϊόντων τεχνολογικής αιχμής. Μια σειρά δειγματισμών έλαβαν χώρα προκειμένου να καταλήξουμε στο αρτιότερο φωτιστικό αποτέλεσμα.
Άλλοι παράγοντες που έπρεπε να λάβουμε υπόψιν κατά την προδιαγραφή φωτιστικών ήταν η συμβατότητά τους με το σύστημα διαχείρισης BMS που διευθυνσιοδοτεί τις λειτουργίες συνολικά του γηπέδου και η διαθεσιμότητα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της κατασκευής.
Η ασφαλής λειτουργία του γηπέδου, η μικρότερη δυνατή ενεργειακή απαίτηση του εξοπλισμού στο σύνολο, η εύκολη εγκατάσταση των υλικών και οι μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης τους, αποτέλεσε την κατευθυντήρια γραμμή μας.

Προμηθεύσαμε:
• Φανούς εμποδίων για την προστασία της αεροπλοΐας
• Φωτιστικά ασφαλείας κτιρίου
• Εσωτερικό φωτισμό ( parking, αποδυτήρια, κυλικεία, διάδρομοι, κτλ. Δηλαδή το σύνολο των επιμέρους χώρων που απαρτίζουν τον κτιριακό όγκο, και έχουν διαφορετικές χρήσεις και ανάγκες φωτισμού)
• Φωτισμό όψεων – facade Lighting
• Φωτισμό οροφής – event lighting, καθώς και κάποιες περιοχές που προέκυψαν καθώς το έργο εξελισσόταν, όπως η καθ’ ύψος ανάδειξη των πυλώνων, η υποδοχή των επισκεπτών στη Νότια πορτασιά κ.α.

Το τμήμα φωτισμού της ΚΑΥΚΑΣ στελεχώνεται από μία έμπειρη ομάδα επαγγελματιών με υψηλή τεχνογνωσία στον τομέα του φωτισμού, η οποία μπορεί να παρέχει, από την αρχή ενός project μέχρι το τέλος του, εφαρμογές αρχιτεκτονικού, τεχνικού και διακοσμητικού φωτισμού καθώς και λύσεις αυτοματισμού κτιρίων.

Περισσότερες πληροφορίες για το HUB Lighting & Ιnnovation by Kafkas μπορείτε να βρείτε στο www.hubkafkas.com και τηλεφωνικά στο 210 9919193.

Επισκεφθείτε τα showrooms του HUB Lighting & Ιnnovation by Kafkas:

• Λ. Βουλιαγμένης 517, 163 41 Ηλιούπολη (Flagship Store)
Τηλ: 210 9919193|Email: info@hubkafkas.com
• Λ. Κηφισίας 296, 15232 Χαλάνδρι
Τηλ: 210 6851932|Email: info@hubkafkas.com
• Αναγνώστου Γογονή και Περιβολιών, 731 35 Χανιά
Τηλ: 2821 036310|Email: info@hubkafkas.com

• Eθνική Παλαιοκαστρίτσας, Άγιος Ηλίας (Ποταμός), 49100,Κέρκυρα                                                                                                                    Τηλ: 2661041061|Email: info@hubkafkas.com

Facebook: @HUB Lighting & Innovation by Kafkas

Instagram: @Hub_kafkas  

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/hub-lighting-innovation-by-kafkas/

Σχετικά με την
Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με το σύγχρονο δίκτυο των 72 καταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της. Η πολυετής εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στο χώρο (πάνω από 45 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις, αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται.

Σχετικά με το
HUB Lighting & Innovation by Kafkas

Το Hub Lighting and Innovation by Kafkas, το νέο conceptual framework της εταιρείας, είναι αφιερωμένο στην αλληλεπίδραση με το φωτισμό μετατρέποντάς τον σε εμπειρία, καθώς η περιήγηση του επισκέπτη έχει σχεδιαστεί προκειμένου να αναδείξει όχι μόνο φωτιστικά σώματα, αλλά και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ_Η ΚΑΥΚΑΣ προμηθεύει ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας και απαιτήσεων
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ_Η ΚΑΥΚΑΣ προμηθεύει ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας και απαιτήσεων
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ_Η ΚΑΥΚΑΣ προμηθεύει ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας και απαιτήσεων
ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ_Η ΚΑΥΚΑΣ προμηθεύει ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας και απαιτήσεων
Go to Right Go to Left Slider Arrow Go to top Go down or download List Close Facebook Instagram Linkedin
Drag
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok