Building Automations
Τι προσφερουμε:
εξατομικευμενες λυσεις αυτοματισμου
δειτε επισης: Lighting Services

Ενα «φωτεινο» & καινοτομο δικτυο αριστειας

Η ομάδα του HUB είναι άρτια στελεχωμένη με άτομα διαφορετικών ειδικοτήτων και επαγγελματικού background προκειμένου να αναλαμβάνει εξολοκλήρου ή αποσπασματικά στάδια  της μελέτης  του φωτισμού του εκάστοτε έργου. Εξειδικευμένοι επαγγελματίες του χώρου έχουν την δυνατότητα διαμόρφωσης της πρότασης φωτισμού – από τα πρώτα στάδια της αρχιτεκτονικής σύνθεσης μέχρι τις τελικές φάσεις μελέτης & υλοποίησης. Στόχος της ομάδας είναι η ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης πρότασης που ανταποκρίνεται στις λειτουργικές απαιτήσεις του κάθε έργου, αναδεικνύει το αρχιτεκτονικό του ύφος εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις που παρέχουν οπτική άνεση και διασφαλίζουν το μικρότερο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα.

Αυτοματισμοι Κτηριου

Building Automations

Πέρα από την διαχείριση και τον έλεγχο του φωτισμού σημαντικό ρόλο έχει και η λειτουργία του, η οποία πρέπει να εναρμονίζεται και με τις συνθήκες περιβάλλοντος και να προσφέρει την επιθυμητή άνεση.

Η ομάδα του κτιριακού αυτοματισμού προτείνει λύσεις, συνδυάζοντας, πέρα από τον φωτισμό, το σύνολο των λειτουργιών του κτιρίου. Με γνώμονα το τρίπτυχο εξοικονόμηση, εναρμόνιση με το περιβάλλον & άνεση προτείνονται λύσεις μετατροπής του κτιρίου σε “νοήμων”.

Απώτερος σκοπός είναι ο φωτισμός να συνεργάζεται άψογα με τις δομές τους κτιρίου (όπως η σκίαση, τα κουφώματα κ.α.) και το περιβάλλον προκειμένου να επιτύχει τις επιθυμητές συνθήκες που έχουμε ορίσει.

emobility - Συστηματα Φορτισης αυτοκινητου

Building Automations

Η εγκατάσταση ενός συστήματος φόρτισης αυτοκινήτων θέτει ορισμένα ερωτήματα σχετικά με το ποιος είναι ο ιδανικός σταθμός φόρτισης, πως γίνεται η διαχείριση του φορτιστή απομακρυσμένα, ποια είναι η απαραίτητη προστασία για τον χρήστη και το φορτιστή, τι επιλογές υπάρχουν αν η διαθέσιμη ισχύς του κτηρίου δεν επαρκεί για τους σταθμούς φόρτισης κλπ.

Η ομάδα διαθέτει την εμπειρία να δώσει απαντήσεις και να βοηθήσει στην επιλογή της βέλτιστης συνολικής λύσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής.

πινακες & συστηματα διανομης ισχυος

Building Automations

Ο Ηλεκτρικός Πίνακας αποτελεί την «καρδιά» της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των μηχανικών και τεχνικών των δύο Μονάδων Κατασκευής Ηλεκτρικών Πινάκων Μέσης και Χαμηλής τάσης, σε συνάρτηση με το υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόν, συμβάλλουν ουσιαστικά στην γρήγορη και ποιοτική υλοποίηση της εγκατάστασης από τους ηλεκτρολόγους, στην επιτυχημένη ολοκλήρωση απαιτητικών Projects από τις τεχνικές εταιρίες και τελικά στην εξαιρετική ικανοποίηση των αναγκών του τελικού πελάτη.

ICT

Building Automations

Η ομάδα ICT έχει ως στόχο την παροχή υποστήριξης στους συμβούλους πληροφορικής για τη δημιουργία Data Center, την κατασκευή συστημάτων καλωδίωσης και τις απαιτήσεις φυσικής υποδομής. Η ομάδα μας εισάγει τις καθιερωμένες ενημερώσεις στην αγορά με γνώμονα τις τεχνολογικές τάσεις και απαιτήσεις.

Μέσω της εμπειρίας της υποστηρίζει την αγορά ICT με λύσεις σχεδιασμού και σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές: μέγεθος, σχήμα, κλάδο και επιχειρηματικό μοντέλο των οργανισμών. Επιπλέον, υποστηρίζει τους συνεργάτες στην παραγωγή BοM και τους ενημερώνει για τις νέες τεχνολογίες εκπαιδεύοντάς τους σε λύσεις χαλκού, οπτικών ινών καθώς και υποδομών κέντρων δεδομένων.

Go to Right Go to Left Slider Arrow Go to top Go down or download List Close Facebook Instagram Linkedin
Drag
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok