ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ
Διαμέρισμα στη Βούλα
Category / Area / Αθήνα, Ελλάδα
κατασκευή Crystal Construction Engineering
φωτογραφία
Spyros Hound

Πρόκειται για ένα minimal διαμέρισμα με λιτές γραμμές και υλικά που αποπνέουν οικειότητα και ζεστασιά. Ο φωτισμός που πρότεινε η ομάδα του HUB Lighting & Innovation by Kafkas δε θα μπορούσε παρά να υποστηρίξει και να ενισχύσει αυτόν το χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, έχει χρησιμοποιηθεί αρχιτεκτονικός φωτισμός, δηλαδή φωτισμός που είναι ενσωματωμένος στο αρχιτεκτονικό κέλυφος, ώστε να διατηρηθεί η καθαρότητα του χώρου και ταυτόχρονα να παρέχεται ομοιόμορφος και ομοιογενής φωτισμός.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Η ολόλευκη κουζίνα αποτελεί έναν ήσυχο και φωτεινό χώρο του διαμερίσματος. Για το λόγο αυτό, έχουν χρησιμοποιηθεί φωτιστικά σε μαύρους τόνους τα οποία προσθέτουν στο χώρο τόση ένταση όση χρειάζεται για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ χάρη στην κομψότητά τους, ενισχύεται η αισθητική του χώρου.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Οι κρυφοί φωτισμοί στο μπάνιο, ως συμπληρωματικός φωτισμός, δημιουργούν μια διακριτική και συνάμα γοητευτική ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα προσδίδουν μια αίσθηση κομψότητας.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ
Go to Right Go to Left Slider Arrow Go to top Go down or download List Close Facebook Instagram Linkedin
Drag
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok